måndag 9 juli 2007

Filtat

Tror att färgåtergivningen blivit bättre på detta kort:Materialet är alltså: en ihopfiltad shetlandsullströja, lite bomullstyg och ett par väskhandtag i bambu från Panduro. Inspirationen är från Man Mades väska, i en helt annan stil men jättecool!


Nu ligger några andra filtade tröjor på lager i väntan att bli snygga och användbara saker, kanske fler väskor? Kom på att jag sydde en babyfilt i vintras, i tre färger, som kan vara lämplig till hösten då säkert F vill sitta upp mer i sin vagn.

7 kommentarer:

lillasara sa...

Ursnygg väska!!! Jag gillar speciellt hur du använt mudden, det ska jag komma ihåg. Det är kul att jobba med filtade ullkläder...

Jes sa...

Vilken fin väska, håller med föregående talare, ur coolt att mudden är kvar, Å vilken fin filt du har gjort, ur läcker.

KLOCKARBARN sa...

Aha, det blev en väska...
Fin blev den också. Kul!
Jag gillar filten. Bra idé när det blir kallare framöver. Åkpåsarja böejar bli lite små för mina barn så en varm filt passar nog bra. Ska komma ihåg det när det är dags.

Doris Daisy sa...

Cool väska! Minnen kommer om ett par 'tovade' tröjor undanstoppade någonstans... Vad är filten i för material?

Maria sa...

Tack för alla snälla omdömen!
Doris: filten är gjord av två filtade koftor och en angorajumper. Den blå kom med i tvätten av misstag och blev ca 10 storlekar mindre, och sen körde jag några fler som inte använts på evigheter, i maskinen. Det är så bra för kanterna rispar ju inte så man slipper zz, och kan använda sömsmånerna som dekorationer istället!

malin sa...

Sååå snyggt! Både väskan och filten!

Doris Daisy sa...

Jättefräck! Jag kapade av ärmarna och polokragen av en lång ylletröja, sydde ihop den till en 'påse' och använde den som extrafilt i vagnen. Perekt storlek och jättevarm. Ärmarna och kragen är numera tovade i väntan på att bli något.