lördag 30 juni 2007

Missbedömning

Hur i all världen kunde jag tro att en som inte ens är ett halvår gammal skulle ha växt ur en bodysuit i storlek 80? Nog för att han är en stadig bit men än kan han ju ha 74... Nåja det var åt rätt håll iallafall, vore värre om han verkligen HADE växt ur den! Jag var lite osäker på om jag plussat på tillräckligt på ärmar och ben eftersom mönstret var till en kortärmad shortsoverall och så mycket mer hade inte behövts tydligen, då skulle den nog blivit för trång för en bebbe med den längden. Halsmudden verkar vara lite sladdrig fast det märker nog inte F om han inte råkar se sig själv i spegeln...

Jycken Rasmus ser något avis ut, han skulle nog gärna vilja ha en likadan!

Eftersom den redan fått morotspuredregel på sig blir det en tvätt och sen lagring tills ben & armar växt ut en bit.3 kommentarer:

Doris Daisy sa...

Hej och tack för besöket!
Häärlig dress din kille har fått sig. Tygstugan har jag besökt! Härligt ställe, fast jag blir galen varje gång för det är så trångt. Man ser ju inte allt tyg för alla balar :o). Det är verkligen ett guldgruva!

Maria sa...

Hej Doris, ja du har alldeles rätt i att det kan vara väl trångt i Tygstugan, man kommer inte fram med barnvagnen när man ska hälsa på... :)
Tom vi i personalen hittar ibland saker vi inte visste fanns där, så det är ett spännande ställe att jobba på!

Doris Daisy sa...

:o) Haha, kanske inte läge för en personalfest i lokalen då? Eller så är just det det, det är!!