tisdag 12 juni 2007

Amningstopp

Eftersom senaste tiden mest gått åt till födelsedagskalas, en stockholmsresa samt trädgårdspyssel har jag inte hunnit sy så mycket. En amningströja har det dock blivit, av 100 % bomullstrikå (stuv för ca 50 kr) och mönster från Stoff och Stil. Den är ganska lättsydd, det krångliga är bara att man måste byta mellan tvillingnål och vanliga jerseynålen några gånger, och det är ju egentligen inte så avancerat. Jag gillar omlottlösningen, det ser lite mer arbetat ut. Ärmarna hade kanske kunnat vara lite längre, dessa avslöjar varje uns av gäddhäng, men det får väl bli en sporre att köra lite tricepsövningar framöver. Bilden togs av den nyblivne 4-åringen, jag anar viss talang...

3 kommentarer:

Thea sa...

Jättefin! Superbra! Att jag inte tänkt på det. Jag som beställde grejer från Stoff&Stil nyss. Synd med 45 nya kr i porto bara för ett mönster. Men man kan ju iofs köpa mer tyg åsså.. :-)

Jes sa...

Fin tröja, har inte tänkt på att man kan sy sån själv. Bra att ha i åtankarna nästa gång man blir gravid istället för att köpa BOOBS för flera hundra.

Maria sa...

Tack tack! Ja det är ju ungefär lika enkelt att sy som en vanlig topp, och man sparar endel. Såg ett rött tyg med vita prickar på Stoff & Stil som nog skulle passa bra oxå.