söndag 14 oktober 2007

Griseknoen

Superenkel grisluva, av frottéfleece och fodrad med mönstrad bomullstrikå. Originalet var gjord av ko-velour men jag har inte hittat någon sådan än. Lite stor till minstingen så det får nog bli en present till någon av kusinvitaminerna... Inuti öronen är den fleeciga sidan vänd utåt.

3 kommentarer:

Gunnels blog sa...

Hej igen Maria!

Nej numera kan man få tag på Bubble Jet Set ihär i Sverige i quiltaffärerna. Har du ingen på din ort så finns det flera på nätet. Tänk bara på att du ockås måste ha fryspapper som man stryker fast på baksidan för att stadga upp tyget, men dessa finns i alla kviltaffärer. Ett ställe som har Bubble Jet Set + fryspapper är broderiaffären Canvas:
http://www.canvasshop.se/
Det finns också färdigpreparerade tygark numera, såg häromdagen att Husqvaran säljer de. Det blir dyrare men ska man bar göra lite grann eller för att testa kan det vara en bra ide.Men vad du ska passa dig för är dessa färdiga ark från de affärer som säljer datatillbehör. Dessa ger att plastigt tråkigt uttryck! Gel medium har jag bara fått tag på från USA, men skulle tro att England också har. Kan ju vara ide att skicka efter från ett Eu land fö att slippa riskera att åka på tull. Minseanste beställning från jobggles i USA, blev dyr. Men det var några grejer till minkurs som jag inte visste var jag kunde hitta här. Hör gärna av dig om du har fler frågor. I min profil finns min emailadress!

Doris Daisy sa...

Men det var en gullig mössa, det!

Doris Daisy sa...

Ja, I sew Biz är helt otrolig. Dottern har fått ryggen opererad. Nu har hon plastkorsett som vi försöker bli sams med.