torsdag 27 september 2007

Baby denim

Efter att ha sett alla supersnygga hemsydda jeans (bla här) måste jag bara testa att göra ett par egna. Mudden köptes egentligen för att matcha ett brunt trikåtyg men jag glömde förstås tygprovet hemma så det blev inte alls bra. Tänk att det ska finnas så många nyanser av brunt... hehe. Det verkar vara ganska mycket elastan i mudden så jag hoppas de inte blir för vida i midjan, har inte provat på lillen än. Vet inte än om jag ska sy benmuddar eller ha dem lite James Dean-stylade? Visar sig vid provningen kanske. Gjorde bara bakfickor, måste ju finnas någonstans att sätta kammen!

Nu är jag lite sugen att börja sticka ett par såna här också, men först borde jag nog avsluta andra pågående stickprojekt!

4 kommentarer:

rino sa...

visst är det ballt med jeans på små barn! Muddar nertill är kanske inte snyggast, men man vill ju inte ha hem hela sandlådan i uppviken heller...

Maria sa...

Helt rätt, det är nog mer praktiskt med muddar nertill, men börjar såhär och syr på dem senare. Lillen på 8 månader har nämligen inte växt i jeansen riktigt än, och han leker ju ändå inte i sandlådan iår...

Thea sa...

Jättesnygga, verkligen!

Jes sa...

vilka snygga jeans. Om mudden blir vid i midjan kan man alltid öppna upp lite i sömmen och lägga in ett resårband som fäst med två korta raksömmar uppe i muddens sidkanter, så ligger den still. Har gjort så på K Byxor och de blir jättebra.