måndag 13 augusti 2007

TandtrollI samband med bröllopet gjorde vi en avstickare ner till Borås för att eventuellt fynda tyger/kläder samt besöka djurparken. Det blev inte så mycket shoppat men desto mer tjo & tjim i parken. M var helt salig över att få se alla de stooora djuren (elefanterna, girafferna och aporna var populärast, lejonen hade just ätit så de var för slöa...), inte minst dinosaurierna i plast eller drakhuvudet som var entré till en utställning, tror jag.

Dagen inkluderade även ponnyridning och traktoråkning!Det gällde att koncentrera sig, därav den något sammanbitna minen. Går ju inte att skratta och köra samtidigt, liksom...

Lillen nöjde sig med något stillsammare aktiviteter, i sin urvuxna blåbärsmössa. Att gunga är mysigt! Nästa gång vi far dit kan de köra ikapp på traktorn kanske? För fler besök lär det bli, en alldeles supergemytlig djurpark är det och man inbillar sig iallafall att djuren trivs och har relativt stora ytor att röra sig på. När jag bodde i Borås, för mer än ett decennium sen, gick jag ofta i närliggande skogar och då kunde man ibland höra tigrarna och lejonen ryta, mäktig känsla.
Bröllopet var också riktigt trevligt, med efterföljande middag vid Hornborgarsjöns strand. Roliga tal, några på mer eller mindre förståelig västergötska (vässjötska?), mumsig mat och bra arrangerat för barnen med fiskedamm, filmvisning och "egen" middag. Blev fläckar på jackan, skulle förstås lämnat in den på kemtvätt men jag tänkte att asch, handtvättar själv. INTE ett bra beslut, siden förlorar mycket av sin glans i vattentvätt. Färgförändring blev det också, så nästa gång jag ska på bröllop kan jag ju ha samma klädsel och ändå se annorlunda ut. Perfekt, hehe! Foten i kläm, jajamensan.

1 kommentar:

Jes sa...

Fina bilder vilken sött liten kille:)